Kirjoittaja Aihe: REKISTERISELOSTEEN PÄIVITETTY VERSIO  (Luettu 37629 kertaa)

flawless

  • Alempi ylilehmä
  • Administrator
  • *****
  • Viestejä: 10 711
  • d a d d y
REKISTERISELOSTEEN PÄIVITETTY VERSIO
« : 20.06.2018 10:29:08 »
REKISTERISELOSTE

Laatimispäivämäärä: 04.02.2013
Päivitetty: 24.05.2018

1. Rekisterinpitäjä: Finfanfun.fi adminit

2. Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa: yllapito@finfanfun.fi (Finin adminit)

3. Rekisterin nimi: Finfanfun.fi-keskustelupalstan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja säilytysaika: Perusteena toimii rekisteröidyn antama suostumus. Kaikki rekisterin tiedot automaattisesti kerättävää IP-osoitetta lukuun ottamatta ovat rekisteröidyn itse antamia. Tietoja säilytetään koko sen ajan, kun rekisteröity on rekisteröityneenä foorumille. Käyttäjätunnus säilytetään päättymättömästi.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Rekisteriin tallennettavia tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen ja informointiin sekä foorumin ylläpitotoimien toteuttamiseen. Mikäli tietoja käsitellään johonkin muuhun kuin ennalta määriteltyyn tarkoitukseen, rekisterinpitäjä ilmoittaa rekisteröidylle ennen kyseisiä toimenpiteitä tästä tarkoituksesta ja sen yksityiskohdista.

6. Rekisterin tietosisältö: Pakolliset tiedot: sähköposti, käyttäjätunnus. Vapaaehtoiset tiedot: Sukupuoli, syntymäaika, asuinpaikka, ICQ, AIM, MSN, YIM, WWW-sivuston osoite, avatar-kuva (valokuva tai muu kuva). Finfanfun.fi kerää myös IP-osoitteita, jotka tallentuvat sekä rekisteröityessä että viestien lähettämisen yhteydessä. Lisäksi järjestelmä kerää automaattisesti kyseiset tiedot huomautusten/varoitusten yhteydessä.

7. Rekisteröidyn oikeudet: Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisterissä olevat tietonsa sekä pyytää tietojensa muokkaamista, korjaamista tai poistamista. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa tai kieltää tietojensa käsittely tai peruuttaa suostumuksensa koska tahansa, mutta tällöin hän ei voi olla rekisteröityneenä käyttäjänä foorumilla. Rekisteröidyllä on valitusoikeus valvontaviranomaiselle.

8. Säännönmukaiset tietolähteet: Tietolähteenä käytetään rekisteröidyn rekisteröitymishetkellä ilmoittamia tietoja ja hänen myöhemmin näihin tietoihin tekemiään muutoksia. Lisäksi rekisterinpitäjä voi rekisteröidyn pyynnöstä ja suostumuksella muokata näitä tietoja, jos rekisteröity on itse estynyt tekemästä niin esimerkiksi teknisistä syistä. Kaikki tiedot perustuvat ainoastaan rekisteröidyn itse luovuttamiin tietoihin, joiden todenperäisyyttä Finfanfun.fin ylläpito ei voi tarkastaa.

9. Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Kaikki yksittäistä rekisteröityä koskevat tiedot näkyvät hänelle itselleen ja keskustelupalstan ylläpitäjille. Muille käyttäjille näkyviä tietoja ovat käyttäjätunnus ja kaikki kohdassa 5 mainitut vapaaehtoiset tiedot. Lisäksi tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille, joilla on virkatehtävissään lakiin perustuva oikeus tietojen saamiseen.

10. Tietojen siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle sekä profilointi: Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja ei käytetä automaattiseen profilointiin.

11. Rekisterisuojauksen periaatteet: Kukin käyttäjä voi muokata omia tietojaan käyttäjätunnuksensa ja salasanansa avulla. Koko rekisteriin on pääsy vain erikseen sovituilla rekisterinpitäjän edustajilla, jotka tarvitsevat tietoja keskustelupalstan toiminnan ylläpitämiseksi. Rekisteriin pääsy vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen. Rekisterin sisältävä tietokanta on suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä keinoilla. Rekisteristä ei ole olemassa paperille tulostettuja kopioita.HUOMIO YLLÄPITÄJILLE: Muokatkaa päivityksen yhteydessä tähän samaan topiciin, niin pääsette helpoimmalla. Tämä topic on linkitetty foorumin alareunassa olevaan Rekisteriseloste-linkkiin.
« Viimeksi muokattu: 18.04.2020 15:20:15 kirjoittanut flawless »

bannu by Ingrid